Nieuws

Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023

Klimwand en Dubbele schijf met trap in grofpuinheuvel weer decor voor Dance Valley

Iconisch werk van Frans de Wit vormt het onontbeerlijke decor voor dit populaire Dance-festival

Klimwand en Dubbele schijf met trap in grofpuinheuvel weer decor voor Dance Valley

Op 12 augustus 2023 vond weer het eendaagse dancefestival Dance Valley plaats in recreatiegebied Spaarnwoude (Velsen-Zuid), met als onontbeerlijk decor de Klimwand en Dubbele schijf met trap in grofpuinheuvel van Frans de Wit. Dit levert prachtige beelden op en zet het werk van De Wit opnieuw in de schijnwerpers.

Dance Valley profileert zich als een laagdrempelig festival, met een grote variatie in dancemuziekstijlen. DJ’s vanuit de hele wereld treden op het festival op. Dit jaar traden ruim 100 artiesten op. Nederlandse DJ Tiësto keerde voor het eerst in 15 jaar terug als hoofd- en slotact van het festival. Andere bekende namen uit de Dance-wereld waren Ben Nicky, D-Block & S-Te-Fan, Ferry Corsten, Lucas & Steve, Radical Redemption, Sickmode, Bart Skils, Kaaze, La Fuente, Low Steppa, ROD, Trobi & T78. 

Op het terrein staan een tiental circustenten en enkele grote podia in de open lucht. Elke tent vertegenwoordigt een van de vele dance-stijlen en daardoor is het aanbod op Dance Valley breed. Op het hoofdpodium staan de populairste dj’s van verschillende stijlen. Het complete terrein wordt omgebouwd tot een klein dorp, waar allerlei performers, acts en attracties te vinden zijn. Het delen van de liefde voor dance en dj's staat centraal op Dance Valley. Jaarlijks terugkomende elementen zijn de Klimwand (een unieke plek op het terrein) en de bloemenregen (vanuit een helikopter wordt het terrein bestrooid met bloemen), die verbonden zijn met het festival.

Bekijk de Klimwand en Dubbele Schijf met trap in grofpuinheuvel op onze website

Comments (0)Number of views (133)
Print